Elke Teurlinckx Fotografie

View Original

diy festival bruiloft - Noordbrabants museum, coverband bassta, co2guns en anti-kraak logeren

Mijn avontuur op de mafste festivalbruiloft ooit:
scroppino’s, coverband Bassta en nog een verrassende gast!

Oh jongens, ik kan niet wachten om jullie te vertellen over de meest knotsgekke bruiloft waar ik als fotografe ooit bij betrokken ben geweest!
Het begon allemaal met het gebruikelijke aankleed moment, mijn nicht-to-be, Kiki zat bij mijn tante in de woonkamer en werd door niemand minder dan @le_chignon_bruidsstylist de make-up & de haren van Kiki deed. Toen ik aankwam, was Kiki’s kapsel al gedaan.
Daarna was het tijd om de prachtige jurk op een hanger te fotograferen. Deze mooie kanten jurk was zo waanzinnig mooi, maar had ongelofelijk veel knoopjes. Wanneer je haast hebt op zo’n ochtend kan je dat nog stress opleveren, want foto’s maken van de jurk op een hanger met alle knoopjes dicht is toch echt het allermooist, dat kun je niet faken ;-)

FOTOSHOOT LOCATIE
Maar zodra we klaar waren, trokken we erop uit voor een fotoshoot bij Landgoed Haanwijk, en geloof me, dat was een lachwekkend avontuur op zich! 
Daar stonden we dan, te midden van de prachtige natuur bij Den Bosch en Sint-Michielsgestel, met het bruidspaar dat deed alsof ze model waren voor een tijdschriftcover. Op een gegeven moment dacht ik op een andere plek nog een stapje naar achter te kunnen doen op een brugje, tijdens het maken van een foto maar gleed weg met een voet/been waardoor ik een beetje samen met m’n 2 camera’s bungelde tussen de afgrond (oké dat klinkt iets spannender), maar onder mij was dus een beekje) en de brug in.
Tim moest mij echt optrekken, want op een andere manier kreeg ik mijzelf niet omhoog met 2 camera’s die nergens tegenaan mochten komen, haha. Wat een avontuur.

Ik kon niet stoppen met lachen en mijzelf schamen terwijl ik hun liefde vastlegde tussen de bomen en langs de kronkelende paden.
Serieus, wat deden zij het leuk en goed, wie heeft er professionele modellen nodig als je een bruid en bruidegom hebt die zo'n natuurlijk talent hebben voor gekke poses? ;-)

CEREMONIE BIJ NOORDBRABANTS MUSEUM DEN BOSCH & BABS VOOR 1 DAG
En laten we het eens hebben over de ceremonie in het Noordbrabants Museum in Den Bosch - het was net alsof we in een film waren beland! Wat een prachtige locatie! De Australische vriendin van Kiki kwam over voor de bruiloft en speelde wat liedjes achter het keyboard.
De moeder van Tim kwam op met Tim- en Kiki’s vader bracht/gaf Kiki weg.
Nadat Kiki en Tim zaten, stond moeder Helma op en kreeg de toog van de Babs aan.
Wat een verrassing! Zij had de training ‘Babs voor 1 dag’ gevolgd en mocht het huwelijk voltrekken!
Dat was weer even een mooi ‘knijp’momentje. <3

PROOST & BORREL
Na de ceremonie konden we letterlijk naar het proostmomentje rollen, in Eetbar De Stadt tegenover het Noordbrabants museum werd het proostmomentje gehouden met wat lekkere hapjes in plaats van taart.
Tijdens de borrel hebben we nog wat foto’s gemaakt in de tuin van het museum, samen met de lieve vrienden en familie.

FESTIVALLOCATIE / FESTIVALBRUILOFT
Nadat T&K uitgezwaaid werden (inclusief blikken onder de auto) gingen zij vast naar de DIY festivallocatie toe.Waar het echte feest pas begon toen de daggasten met de partybus arriveerden bij de anti-kraak boerderij in Schijndel voor het festivalgedeelte. Het diner bestond uit een viergangen diner dat werd verzorgd door een ander familielid die kok is en de lekkerste gerechten maakt op locatie.
En toen kwam het diner, en jongens, het was een culinair avontuur en er waren ook nog scroppino’s, iemand?
Ik kan je vertellen, die waren zo lekker dat ik bijna vergat dat ik aan het werk was! Oké, vooruit. Ik had er eentje op.

AVONDGASTEN + ENTERTAINMENT
Nadat de daggasten lekker gegeten hadden en zich soms even terugtrokken naar hun eigen tent om eventjes bij te komen, arriveerden de avondgasten. Eerst werd iedereen welkom geheten door het bruidspaar dat aan de gang ging met hun co2 guns & confettiguns in de rondte bliezen. (OMG, TIP!)
Daarna volgende nog een optreden met dezelfde mannen als die op de vrijgezellenparty van Tim aanwezig waren.
Vervolgens kwam coverband Bassta op het podium en de verrassende gast Def Rhymz die zijn grootste hits ten gehore bracht, werd het dak er letterlijk afgeblazen! (Klein feitje: wist je dat ‘Schudden’ inmiddels meer dan 21 miljoen keer beluisterd is? Sodeju!)
Ik kon niet anders dan meedansen en meezingen terwijl ik de beste momenten vastlegde.
Het was waanzinnig!

P.S spot je de dame die ‘the worm’ enorm goed vertolkte? ;-)

Al met al was deze bruiloft een absolute rollercoaster van emoties en avonturen, en ik ben zo dankbaar dat ik er deel van mocht uitmaken. Als fotografe is het zulke evenementen die mijn werk zo speciaal maken - liefde, pure momenten, lachen en onvergetelijke herinneringen, allemaal vastgelegd in één perfecte dag <3

CHANTAGE MATERIAAL
Mocht je dus chantagemateriaal van je familie en of vrienden nodig hebben, (die ik dus niet deel, maar jij wel ontvangt, haha) nodig mij dan uit om er de hele dag bij te zijn, hihi ;-)
Ik bent tot 15 uur te boeken (all inclusive pakket). Bij deze bruiloft was ik er maar liefst 15 uur bij. Vanaf het begin (make-up) tot aan het einde.